• 2018.04.21

Te kávéfüggő vagy ?

Tapasztalatomat szeretném megosztani, Veled ami azóta ért, hogy a DXN ganodermás kávéit iszom.

Volt egy időszak, mikor Göteborgban dolgoztam és eleinte praktikussági okokból ilyen kávét vittem magammal. Tudni kell,hogy a svédek is olyan hosszú “erős” kávét isznak amiből egy nap megihatsz egy vödörrel is, nagy hatással nincs rád, max. slozira jársz sűrűbben. Ha valahol dolgoztunk és megkínáltak – márpedig igen –  illet elfogadni.

Na nekem ezek mellett a ganodermás kávém szinte hajszál pontosan belőtte az anyagcserémet 24 órára. Ami tudtommal a “hivatalos” lenne. Ez volt az első jelentősen észlelhető dolog amit észrevettem.

A külföldi munkát abbahagytam, de a ganodermás kávé fogyasztását nem! Ma már szinte csak ezt iszom. Mivel a munkámban a nehéz fizikai munka könnyen megesik az emberrel, étrend kiegészítőket is szedek.

Azt tapasztaltam,hogy mentálisan főleg, de szellemileg és fizikailag is jobban teljesítek.Olyan “hátránya” van a dolognak, hogy a naptár használatát elkezdtem mellőzni. Egyszerűen észben tartok elég sok mindent, kivel, mit, időpontokat stb. Ami régebben nem volt rám jellemző. Szóval memóriám jelentős javuláson ment át.

A másik a szundi dolog. Tudod! A reggeli ébresztés. Mostanában az első szundi után már kinyomom, ha nem előtte egy picivel iktatom ki és “pattanok” mint a gumilabda! Na ez biztos nem volt rám jellemző. A gumilabda “effektus” megtörtént úgy is, hogy éjfélkor még a BL (bajnokok ligája-foci) összefoglalót néztem, hatkor pedig csörgött az óra.

Másik a gyomorsav.Na ez megszűnt,nincs nem létezik.Előtte sem volt sok maximum, egy-két pohár bor után, de az a kicsi eltűnt.

Összefoglalva, nekem nagyon bevált ez a ganodermás kávé. Én úgy érzem sokkal élesebb vagyok mentálisan, fizikálisan, pihentebben kelek reggel, koncentráltabb vagyok. Vagyis én ennek a fajta kávénak a függője lettem!

Csak ajánlani tudom neked,hogy próbáld ki.Veszíteni valód nincs vele max. fittebben, jobban  fogod érezni magad!

Látod a lehetőséget a hálózatépítésben és kipróbálnád az online marketing erejét?

Kérlek, minden mezőt tölts ki.
Kérlek, adj meg egy valós e-mail címet.
Ez az Email cím szerepel a listában!
Sikeres Feliratkozás!