• 2018.04.14

Mi az a ganoderma ? Folyt.köv. 2.rész

A cukorbetegséget a hasnyálmirigy elégtelen inzulinkiválasztása okozza.Jelenleg az orvostudomány egyetlen kezelésként az inzulin-pótlást alkalmazza.

Bár az inzulin csökkenti a vércukor szintjét,a tünetek hamar újra jelentkezhetnek.,továbbá a kortizon hormoninjekcióhoz hasonlóan több mellékhatás is jelentkezhet.A kívülről beadott inzulin nem képes helyre állítani a hasnyálmirigy működését.

A Kinki Egyetem Orvostudományi Kutatóintézete évekig tartó kísérletek során megállapította, hogy a ganodermanak hasonló hatása van mint az inzulinnak.Ennek megfelelően a ganoderma fogyasztása a hasnyálmirigy működésének helyreállítása révén mellékhatásmentesen enyhíti az inzulinhiány tüneteit.

Valamint kutatások rámutattak arra,hogy a ganodermát fogyasztó sovány embereknél súlygyarapodás, a túlsúlyosaknál fogyás volt tapasztalható. Nincs jelentősége az életkornak, a nemnek, az egészségi állapotnak, a ganoderma minden esetben lehetővé teszi,hogy megmaradjon az optimális testsúly. Rendszeres szedés esetén a ganoderma optimalizálja a felépítő és lebontó folyamatokat.

Ezek csak néhány pozitív hatásai a ganodermanak. A többiről és saját tapasztalataimról egy következő írás fog szólni.

Addig is próbáld ki a DXN valamelyik ganodermás kávéját vagy étrend kiegészítőjét!

Látod a lehetőséget a hálózatépítésben és kipróbálnád az online marketing erejét?

Kérlek, minden mezőt tölts ki.
Kérlek, adj meg egy valós e-mail címet.
Ez az Email cím szerepel a listában!
Sikeres Feliratkozás!